Ik snap je!
Vragen en gedachten in je hoofd die je steeds weer herhaalt en waar je wakker van ligt zonder dat er een bevredigend antwoord of oplossing komt. Je wordt boos op jezelf en raakt gefrustreerd, je merkt dat het je humeur beïnvloedt en je (leven) wordt niet leuker voor jezelf en anderen.
Met wat pech stel je vast dat er dan óók nog wat lichamelijke klachten bij komen en merk je dat je in  neerwaartse spiraal terecht bent gekomen; psychisch en emotioneel kom je er zelf niet meer uit.

Hoe komt het (zover)? Hoe zit het in elkaar en hoe komt het dat we hetzelfde zijn maar verschillend denken, voelen en handelen?
Om dat te weten was  mijn keuze om in 2009 Psychologie te studeren een makkelijke en juiste keuze.
En aangezien ik ook meer inzicht en praktische handvatten wilde hebben om hulp te kunnen verlenen, ben ik in 2010 de opleiding tot Stresscounsellor in gegaan.
Ik ben me op diverse gebieden blijven ontwikkelen en ik ben ondertussen gediplomeerd NAC Life Coach en relatiecoach.
Een stevig pakket aan kennis, methoden, interventies en een creatief brein helpen mij om in samenwerking met jou resultaten te behalen.

Coachen en adviseren is een passie geworden. Want mensen die ontdekken waar ze plezier en energie uit halen, die strategieën ontwikkelen om balans te vinden tussen werk en privé, die ontspannen in het leven staan en kunnen zeggen ‘ik ben zelfbewuster, heb meer (zelf)vertrouwen gekregen en ik ga verder’, dáár word ik blij van en doe ik het voor!
Ik heb veel mensen mogen ondersteunen en gezien wat een mooie resultaten zij hebben bereikt.
Kijk alvast eens op de pagina ‘testimonials’ en lees hun ervaringen.

Wat ik heel graag wilde doen en waarvan ik vroeger dacht dat ze ‘onbereikbaar’ waren, was groepen trainen, presentaties en workshops geven. Ik geef onder andere preventieve workshops op het gebied van stress, ‘wat is stress, overspannenheid en burn-out’, ‘stress in het (jonge) gezin’, ‘ontslag en nu’, ‘solliciteren is ook werkstress’.

Vele leuke gebeurtenissen zijn hierdoor op mijn pad gekomen zoals televisie, theater, interview in een glossy tijdschrift, kanstafels begeleiden, gediplomeerd masseur, opdracht voor stoelmassages bij bedrijven en ‘last but not least’ masseur bij het leukste RoParun team.

Wat mag je van mij verwachten?
Je mag van mij verwachten dat ik resultaat gericht ben, focus houd op jou doel,  je de juiste vragen stel,  humor en creativiteit gebruik om je doel te bereiken.

Wil je graag een orienterend gesprek?  Bel of stuur gerust een berichtje.
Als ik niet in de gelegenheid ben om je direct te woord te staan, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijke groet,

Jenny van Elderen
Tel: 06-14859192
praktijkvoorstressbeheersing@gmail.com